Arsboni Gyakornoki Program

Nem tudod még, hogy milyen irányba indulj, de olyan gyakornoki helyet keresel, ami segíti a későbbi karriered? Végre olyan szakmai gyakorlatot szeretnél, ahol érdemi feladatokat végezhetsz és számít a munkád? A sok jogszabály-magolás után kreatív feladatokra és igazi kihívásokra vágysz? Szeretnél egy szakmai közösséghez tartozni? Érdekel az online média,  tudsz szellemesen és kreatívan írni? Szeretnél a jog jövőjével foglalkozni?

Akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak február 8. péntek éjfélig!

Korábbi gyakornokaink ezt mondták a Gyakornoki Programról:

 

Miért éri meg jelentkezned?

Karrier

A közösségünk tagjait kérdezheted a pályájukról az Arsboni Karrierutak sorozat keretében, és személyre szabott tanácsokat kaphatsz a döntésedhez.

Mentorrendszer

Az érdeklődési körödnek megfelelően egy Arsboni szerkesztő segíti a munkád mentorként a programban, hogy minél jobban elmélyedhess egy szakterületen.

Publikáció

A program végére két szakmai publikációval leszel gazdagabb, amelynek megírásához a mentorodtól kapsz szakmai segítséget.

Jogi újságírás

Képzések és rendszeres feladatok segítségével megismerkedhetsz az online jogi újságírás alapjaival, hogy később is hatásosak legyenek a szakmai írásaid.

Közösség

Gyakornokként részese lehetsz közösségünknek, bepillantást nyerhetsz a projektjeinkbe, és szeretettel várunk a közösségi eseményeinken!

Kreativitás

Nálunk olyan munkát végezhetsz, ahol nem elég mechanikusan visszaadni a megtanultakat. Mi számítunk a kreativitásodra és az ötleteidre!
Felhasználói bejelentkezés

Szívesen kipróbálnád magad?

Jelentkezz, nem fogod megbánni! 🙂

 

Két dokumentumot csatolj a jelentkezéshez:

1. Az önéletrajzod

2. Egy maximum egy oldalas szöveget,

  • amiből kiderül, hogy miért szeretnél hozzánk jelentkezni? (max. 1000 karakter), 
  • mi az három jogterület és három jogi probléma, ami legjobban foglalkoztat (max. 500 karakter),
  • és írj nekünk két olyan egy-egy bekezdéses cikkajánlót, ami alapján tutira végig akarja mindenki olvasni majd az írásod. (max. 1000 karakter

A sikeres jelentkezésről megerősítő e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre.

Korábbi gyakornokaink írásai:

Választási kisokos

  A választás szót hallva sok kérdés juthat az eszünkbe. Egyáltalán ki szavazhat? Mit jelent az, hogy egyéni jelölt? Mi az a pártlista? Mikor szavazhat valaki külképviseleten vagy levélben? Mit tehetünk, ha szavazni szeretnénk, de a választás napján nem...

bővebben