Arsboni Gyakornoki Program

Nem tudod még, hogy milyen irányba indulj, de olyan gyakornoki helyet keresel, ami segíti a későbbi karriered? Végre olyan szakmai gyakorlatot szeretnél, ahol érdemi feladatokat végezhetsz és számít a munkád? A sok jogszabály-magolás után kreatív feladatokra és igazi kihívásokra vágysz? Szeretnél egy szakmai közösséghez tartozni? Érdekel az online média,  tudsz szellemesen és kreatívan írni? Szeretnél a jog jövőjével foglalkozni?

Akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak szeptember 20. csütörtök éjfélig!

A Gyakornoki Program támogatói:

Képek a programról:

Miért éri meg jelentkezned?

Karrier

A közösségünk tagjait kérdezheted a pályájukról az Arsboni Karrierutak sorozat keretében, és személyre szabott tanácsokat kaphatsz a döntésedhez.

Mentorrendszer

Az érdeklődési körödnek megfelelően egy Arsboni szerkesztő segíti a munkád mentorként a programban, hogy minél jobban elmélyedhess egy szakterületen.

Publikáció

A program végére két szakmai publikációval leszel gazdagabb, amelynek megírásához a mentorodtól kapsz szakmai segítséget.

Jogi újságírás

Képzések és rendszeres feladatok segítségével megismerkedhetsz az online jogi újságírás alapjaival, hogy később is hatásosak legyenek a szakmai írásaid.

Közösség

Gyakornokként részese lehetsz közösségünknek, bepillantást nyerhetsz a projektjeinkbe, és szeretettel várunk a közösségi eseményeinken!

Kreativitás

Nálunk olyan munkát végezhetsz, ahol nem elég mechanikusan visszaadni a megtanultakat. Mi számítunk a kreativitásodra és az ötleteidre!

Bejelentkezés

Szívesen kipróbálnád magad? Jelentkezz az alábbi felületen!

Az önéletrajzod elküldése mellett írd meg nekünk egy oldalban:

  1. Miért szeretnél hozzánk jelentkezni? (max. 1000 karakter)
  2. Írj három jogterületet és három jogi problémát, ami érdekel. (max. 500 karakter)
  3. Írj két cikkötletet és mindegyikhez egy egy mondatos ajánlót, amivel a facebookon hirdetnéd. (max. 500 karakter)

Korábbi gyakornokaink írásai:

Választási kisokos

  A választás szót hallva sok kérdés juthat az eszünkbe. Egyáltalán ki szavazhat? Mit jelent az, hogy egyéni jelölt? Mi az a pártlista? Mikor szavazhat valaki külképviseleten vagy levélben? Mit tehetünk, ha szavazni szeretnénk, de a választás napján nem tartózkodunk...

bővebben