A Budlegal Buzády és Udvari Ügyvédi Társulás a jogi piac németországi kötődésű szereplője. A nem csak jogászokból álló csapat számos német vállalat magyarországi letelepedését bonyolította már le, maximális segítséget nyújtva a külföldi vállalat “leklónozásában”, változatlan formába történő átültetésében. Az iroda életéből a nemzetközi trendek követése sem hiányzik, amit az IR Global nemzetközi szakmai együttműködési hálózati tagsága is támogat.

Emberi lépték

A személyes kapcsolatok épp olyan fontosak, mint a szakmaiság. A tudatosan 15-20 főben maximalizált létszám garancia arra, hogy a csapat tagjai családias légkörben birkózzanak meg a kihívásokkal.

Belvárosi lokáció

Az iroda Budapest belvárosában található, de zöld budai környezetben, így a város nyüzsgéséből mégis kívül esik.

Külföldi lehetőségek

A családias méret nem gátja a külföldi lehetőségek kiaknázásának. Volt kolléga, aki Göttingenben tanult, más pedig sikeresen elhelyezkedett egy neves berlini partnerirodánál.

A nagy nemzetközi irodákban megszokott profizmust és igényességet már nem csak világméretű vállalatok hazai ügyvédjeitől várhatja el az ügyfél. A Budapest belvárosától fél órára található Budlegal Buzády és Udvari Ügyvédi Társulás családi légkörben, komoly nemzetközi kapcsolatokkal nyújtja hasonló szolgáltatásait.

Buzády Csongor

Alapító partner, Budlegal

Szeretnél többet megtudni róluk?

Olvass többet!

Érdekel a partnerrel készült interjú?

Ismerd Buzády Csongort.