fbpx

AZ LKT DIÓHÉJBAN

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (LKT) Magyarország egyik legpatinásabb és legismertebb jogászműhelye, amelyik a rendszerváltás óta jelentős szerepet játszik a hazai és a nemzetközi gazdasági élet jogi alakításában. Az LKT neve mára egyet jelent a legmagasabb szintű profizmussal, precizitással és jogászi kompetenciákkal.

Hazai sikertörténet irodánk

Légy részese egy ízig-vérig hazai sikertörténetnek: az LKT több mint tíz éve működik független magyar ügyvédi irodaként – több ágazatban is piacvezetőként felvéve a kesztyűt a nemzetközi ügyvédi irodákkal.

A jog minden árnyalata

Mondj egy jogterületet: az LKT-nál foglalkoznak vele. Bármi is legyen az erősséged, az LKT páratlanul színes praxisában megtalálod azt a munkacsoportot, amelyben kibontakoztathatod szakmai érdeklődésed.

Csinálj helyet a trófeának!

Nem telik el úgy év, hogy az irodát vagy valamelyik munkatársát ne díjazná a Legal500, a Chambers Global, vagy valamelyik szakmai minősítő: az LKT a leginkább elismert hazai irodák közé tartozik.

Csapat, ahol jól fogod érezni magad

Az LKT-nál kiemelten figyelnek arra, hogy az első munkanaptól jól érezd magad, és a közösség részévé válj! Itt nemcsak szakmailag, hanem a támogató és összetartó csapat részeként emberileg is úgy fogod érezni: jó helyen vagy. 

az LKT alapításának éve

jogász dolgozik az LKT-nál

szakterületen nyújt az LKT szolgáltatást

CSATLAKOZZ GYAKORNOKKÉNT AZ LKT CSAPATÁHOZ!

Sok szeretettel várunk legalább harmadéves joghallgatókat az LKT LAWS YOU Gyakornoki Programba, ahol több munkacsoport munkájába is becsatlakozhatsz, munkádért pedig juttatásban részesülsz.

Ismerd meg velünk az ügyvédi irodák világát, és szerezz piacképes tapasztalatot!

ISMERD MEG AZ LKT VEZETŐIT!

DR. LAKATOS PÉTER LL.M.

“A ’90-es évek elején onnan indultunk a telekommunikációban, hogy 30 éves várakozási listák voltak, a nagyszüleim is évtizedekig vártak a vonalas telefonra. Az ügyfeleim az irodánk segítségével kb. másfél millió fix vonalat építettek ki az évek során, mobil licenszeket nyertek el, és ez nagy lépés volt az ország számára. Úgy érzem, hogy tettünk valami fontosat az ország fejlődéséért.”

DR. ILYÉS ZSUZSANNA

“Két elengedhetetlen dolog kell ahhoz, hogy valaki az anyai lét mellett is tudjon ügyvédként dolgozni. Az első a család támogatása, legyen szó akár a párunkról, akár a nagyszülői segítségről. Segítségre mindenképp szükség van. A másik pedig a megbízó/munkahely hozzáállása. Az anyaság a megbízó/munkaadói oldaláról is rugalmasságot igényel, főleg amikor a gyermekek még nagyon kicsik. Ez itt nálunk az LKT-ban teljes mértékben figyelembe van véve […]”

DR. MESTYÁN SZABOLCS LL.M.

“A mi feladatunk, hogy egy létező pénzügyi kihívásra az ügyfél számára a leginkább megfelelő megoldást kínáljuk. Emellett nagyon megszínesíti a munkánkat, hogy a bankjogból számos egyéb terület is kinőtt az évek során. Ugyan pénzügyi csoport vagyunk, de egyben aviation csoport is, mert a 2000-es évektől rengeteg repülőgép-finanszírozásban veszünk részt. A csoportunk fele légijoggal kapcsolatos munkát végez: repülőgép-adásvételek, bérlések, regisztrációk, utasjogok.”

DR. UNGÁR ATTILA

“A mi irodánk azért egyedülálló, mert nem vagyunk egy nemzetközi ügyvédi iroda hálózat része, nincs mögöttünk egy olyan nemzetközileg ismert „brand”, ami önmagában biztosítaná az ügyvédi megbízásokat, van viszont egy erősödő ismertségünk a nemzetközi jogi piacon, olyan piacvezető ügyvédi irodák között, akiknek nincs hazai jelenléte. Éppen ezért nekünk a szakmai színvonalat kell olyan szinten fenntartanunk, hogy az ügyfelek és a külföldi piacvezető ügyvédi irodák továbbra is megkeressenek minket.