fbpx

AZ RSM LEGAL CÍMSZAVAKBAN

Az energiajog elismert szakértői között

Az RSM Legal szakértői otthonosan mozognak az energiaügyekben. Irodavezető partnerük a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Választottbíróság energetikai listájának választottbírója.

 

One Stop Shop

Az RSM, melynek jogi tanácsadással foglalkozó része az RSM Legal, egy teljeskörű üzleti tanácsadást nyújtó csoport. Hálózatuk lefedi a jogi, üzleti, M&A, adó-, könyvvizsgálati, könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatások teljes palettáját, így képesek minden üzleti kihívást házon belül kezelni.

Útmutatás külföldi befektetőknek

Az RSM komplex tanácsadással segíti a Magyarországra érkező befektetőket Doing Business in Hungary projektje keretében.

Kiterjedt globális jelenlét

Az RSM Legal tagja az RSM International nemzetközi tanácsadó hálózatnak, amely 120 országban több, mint 57 000 kollégával van jelen.

 

Szakmai tartalmak egy változó gazdasági környezetben

Az RSM Legal szakértői rendszeresen publikálnak összefoglalókat és elemzéseket a gazdaság működésével, vagyontervezéssel, adójogi kérdésekkel, és vállalkozások generációváltásával kapcsolatban.

Az üzlet mellett a Balatonon is otthonosan mozognak

Az RSM csapata rendszeres résztvevőve a Kékszalag vitorlás versenynek, amelyről minden évben szállítják az eredményeket.

 

Az RSM Legal, teljes nevén RSM Szűcs & Partnerei Ügyvédi iroda, egy hazai és nemzetközi középvállalati ügyfélkörrel és nemzetközi hálózattal rendelkező iroda. Megbecsült szakértőikkel a gazdasági jog, társasági jog, energiajog, munkajog, M&A és adójog területén kiemelkedő szakértelemmel bíró, magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő jogi irodát működtetnek immár több, mint 10 éve.

Az RSM Legalnél töltött idő átlaga

Ennyi országban van jelen az RSM International

Az RSM International munkavállalóinak a száma

A legsikeresebbek között

“Nagyon büszke vagyok az egyre bővülő csapatunkra, és a kollégáimra, akik közül sokan az iránymutatásom mellett építettek karriert, méghozzá úgy, hogy ezalatt családot is sikerült alapítaniuk.”

dr. Szűcs Bálint, Budapest Business Journal, Top Legal Executives 2022

A BBJ Top Legal Executives kiadványa a legbefolyásosabb hazai ügyvédeket és a legnagyobb hazai ügyvédi irodákat veszi számba. Az RSM Legal mindkét kategóriában szerepel.

Az Év Irodája Nagyvállalati Díj

Az RSM Legal csapata kiváló körülmények között végezheti munkáját, irodájuk, amely a váci úti Balance Hall irodaházban található, 2020-ban elnyerte az Év Irodája díjat. Az iroda igazán egyedi a magyarországi irodai környezetben, ügyfeleik visszajelzése alapján a világon bárhol megállná a helyét. Az iroda kialakítása hűen tükrözi magát az RSM fiatalos, innovatív, agilis világát. Új otthonuk kiválasztásakor, valamint tervezésekor a logikus elrendezés, modern fejlesztések mellett legfőbb szempont a szerethetőség volt, hiszen valljuk be, életünk jelentős részét töltjük a munkahelyünkön.

Közösség

Az RSM csapata figyel arra, hogy a szakmai sikerek mellett a közösségi élmények se maradjanak el. Így a csapatépítők keretein belül ellátogattak már a Csokoládé Múzeumba, közös festést szerveztek az irodába, nyáron pedig minden hétvége előtt kisorsolják, hogy ki viheti el a hétvégére a vállalati BMW kabriót.

Ilyen lehet az első napod náluk