A Forgó, Damjanovic és Társairól

A Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Iroda Magyarország egyik vezető független ügyvédi irodája, amely az üzleti jog területén nyújt teljes körű szolgáltatást.

Ügyfelei jellemzően hazai és külföldi nagyvállalatok, akik magas, nemzetközi szintű szolgáltatási színvonalat várnak el. A megbízások túlnyomó többségében határon átnyúló komplex tranzakciók vagy peres ügyek, a munkát jelentős részben angol nyelven kell elvégezni. 

A Legjobbak között

The Legal 500

International Financial Law Review

Chambers & Partners

Szolgáltatásaink színvonalát több tekintélyes nemzetközi fórum is elismerésben részesítette, a The Legal 500, a Chambers and Partners és az International Financial Law Review kiadványok nemzetközi ranglistáin számos szolgáltatási területen ajánlott vagy kiemelten ajánlott kategóriában tartanak nyilván bennünket. A The Legal 500 irodánk számos fontos szakirányát magasan rangsorolja (corporate/M&A, peres ügyek, munkajog, bank és finanszírozás, versenyjog, informatika, ingatlanjog, energia és projektek)

Az iroda különlegessége

Külföldi secondment

Az irodában hosszú távra tervező tehetséges fiatal kollégáinkat külföldi secondmentre küldjük partnerirodáinkhoz.

Egyenlő lehetőségek mindenkinek

Irodánk egyenlő lehetőséget kínál minden munkatárs részére. Kolléganőinknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy szülési szabadságukat és a gyermekükkel otthon töltött időt követően igény esetén részmunkaidőben folytassák karrierjüket.

Mentorálás

Kollégáink szakmai előrehaladására kiemelt figyelmet fordítanunk, az ügyvédjelöltjeink fejlődését szorosan figyelemmel kísérjük, és mentorálással segítjük őket.

országból érkező ügyfelek

M&A tranzakció

fős csapatlétszám

Csapat

Odafigyelünk arra, hogy mindenki megtalálja a helyét a közösségünkben. Aki az irodánkban dolgozik, számíthat rá, hogy nem csak színvonalas munkával de jó hangulatú csapatban tölti a napjait, és a work-life balance is megvalósítható.

 

Olvass tovább!

Többet megtudnál az irodáról?

Kattints tovább a Forgó, Damjanovic és Társai Arsboni profiljára!