AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 24. | 20:00-21:00 | Online

Joghallgató vagy, esetleg már végzett jogász, de mindig is idegenül mozogtál a bőr aktatáskák, Iustitia-szobrok és hatásköri alkivételek körében?* 

Nem látod magad a nemzetközi ügyvédi irodák, nagyvállalatok sokadik emeletein, de a közigazgatásban sem? Mindig is érdekeltek az emberek, vonzott a pszichológia, és szeretted volna magad kipróbálni egy szabadabb, kreatívabb területen?
Ha magadra ismertél, akkor tarts velünk, elmeséljük, hogy miért éri meg joghallgatóként csatlakozni hozzánk, mit csinál a gyakorlatban egy legal recruiter, mit tudunk megmondani minden jelentkezőről egy 2 perces telefon alapján, és miért a világ egyik legnehezebb és legizgalmasabb munkája a jogász fejvadászé!
*Ha éppen, hogy szereted a lábjegyzeteket olvasni, pont a lelkedbe gázoltunk az aktatáska-shaminggel, és majdnem a fenti, első bekezdés első sorában található *-gal megjelölt ponton vesztettünk el, akkor is ajánljuk magunkat: most megtudhatod, mire figyelj, ha megkeres egy fejvadász. Hogy add el magad neki? Mit érdemes kérdezni tőle? Honnan tudhatod, hogy jó tanácsokat ad? Miben tud neked segíteni, és miben nem? Gyere el, sok múlhat rajta, ha képben vagy!
 
Ha meggyőzünk, egyből jelentkezhetsz is hozzánk.
Nyitott pozícióink:

AZ ELŐADÓ

Németh Márton

Arsboni

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges