fbpx

Workshopjainkon jogtanácsos és tanácsadó partnereink segítségével segítünk felkészíteni a résztvevőket arra, hogyan alkalmazkodjanak a XXI. századi jogi munka kihívásaihoz.

Október 7 (hétfő) 18 óra: Milyen lesz a jövő ügyvédi irodája és tanácsadócége?

Workshop tematikája:

Tóásó Bálint KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda partnereként elmeséli, hogyan készítik fel irodájukat és munkatársaikat legaltech eszközök implementálására, milyen kihívásokkal szembesültek ebben a folyamatban, és milyen sikereknek örülhettek.

A KPMG saját fejlesztésű GDPR és AI tooljainak demója.

Blockchain és Okosszerződések – mítoszok és mindennapi valóság a jogászok életében – Vajda Viktor (Blockchain Competence Center).

Hargittay Szabolcs pedig a blockchain alapú dokumentum hitelesítő megoldásukat, az Everprove-ot mutatja be.

Október 8 (kedd) 18 óra: Élet jogtanácsosként – Cégek jogász és szoftveres szemmel

Workshop tematikája:

Fonth Viktor, (HB Reavis, head of legal) összefoglalja, hogy mi a mostani és leendő jogtanácsosok legfontosabb feladata, és hogy milyen üzleti, jogi és technológiai kihívásokra kell felkészülni.

Wolters Kluwer Blackbeard bemutatkozó pitch & demo: vállalatfelvásárlást és cégátvilágítást támogató szoftver, ami segít a végtelen dokumentumhalmazok áttekintésében.

Létezhet hiteles, biztonságos és papírmentes dokumentáció? Hortobágyi Ágoston DOQDrive demójával enged bepillantást a digitális társadalom nyújtotta lehetőségekbe

Jelentkezés

Válaszd ki, hogy melyik workshop érdekel, és biztosítsd be a helyed még ma!

Válaszd ki, hogy melyik workshop érdekel, és biztosítsd be a helyed még ma!

[ab_events event_id=1 tag='legaltechworkshop']

* Mező kitöltése kötelező.