fbpx

MARKETING MANAGERT KERESÜNK!

Csatlakozz az Arsbonihoz.

Nálunk megtapasztalhatod, milyen egy cég marketingjét összefogni, stratégiát alkotni, kutatni és kitalálni, hogy hogyan tudjuk a legjobb munkát végezni. Ez kihívás a javából, sok mindennel foglalkozunk, és szeretnénk ezt mind egy biztos marketinges kézre bízni.

Mivel az Arsboni egy zömmel jogászokból álló közösség előny, de nem elvárás ha rendelkezel jogász végzettséggel.

A FELADATAID

ONLINE MARKETING

Te is egész nap online vagy? Pörgeted a különböző social media felületeket? Mit szólnál ha ez lenne a munkád? Na jó, nem az egész munkád, de egy része biztosan. Ha a csapatunk tagja leszel a Te feladatod lesz az Arsboni social media felületeinek naprakészen tartása. Posztokat, hírleveleket és kisebb cikkeket írhatsz a Facebook, LinkedIn, Instagram oldalainkra. Rajtad is múlik az Arsboni Karrier brand sikere! 

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

Úgy érzed, hogy kicsit mindig megvolt benned az írói véna? Szeretsz fogalmazni és kreatívan írni különböző témákban?  Nálunk erre a legkülönbözőbb területeken lesz lehetőséged:  Employer brandinggel kapcsolatos marketingfeladatok, álláshirdetés egyediesítések, cikkírások és honlapszövegezések várnak majd rád.

MARKETING STRATÉGIA

Minden projektünk marketingje mögött szeretnénk, ha állna egy átgondolt stratégia, melynek felépítésében (és folyamatos finomításában), céljainkhoz vezető útunk meghatározásában RÁD is számítunk. Az ideális marketinges nálunk nem csak “kivitelez”, hanem tervez, megvalósít, eredményeket monitoroz, aztán újratervez… és így tovább 🙂

SZAKMAI ISMERETEK

  • Online Marketing ismeret 95% 95%

Elsősorban marketing feladataid lesznek, ezért fontos, hogy ismerd az online marketing eszközöket.

  • Social média management 95% 95%

Fontos hogy ismerd és tudd használni a különböző social média felületeket.

  • Google, Facebook Ads ismerete 80% 80%

Tudd használni és a különböző management tracking alkalmazásokat, és értelmezni az adatokat.

  • Kreatív szövegírás 95% 95%

A marketing szakmában általában nincsenek kész megoldások, ezért mindig szükség van egy kis kreativitásra, hogy a legjobban passzoló megoldást találjuk meg.

  • Email marketing 70% 70%

Hírlevelek kiküldése és monitorozása is a feladataid egy része lesz.

  • WordPress 90% 90%

Számítunk rád a weboldalunk elkészítésében és karbantartásában.

AMIT KÍNÁLUNK

Fejlődési lehetőség

Szívesen támogatunk a területedhez kapcsolódó külsős képzésekkel, melyek később értéket teremtenek a munkádban. Nálunk fejlesztheted magad! 

CÉGES ESZKÖZÖK

Munkavégzésedhez céges számítógépet és telefont biztosítunk.

Összetartó csapat

Az összetartás nálunk nem csak duma, a csapatépítőinken a hangulat mindig fergeteges és a hétköznapokat is mindig feldobjuk valamivel!

Az ARSBONI-ÉLMÉNY

Az Arsboninál nem csak egy munkahelyet találsz, hanem egy igazi, összetartó csapat tagja is leszel. Legyen szó akár szabadulószobáról, akár közös ebédekről vagy karácsonyi ajándékozásról, mi mindenben benne vagyunk! Egyik legnagyobb erősségünknek azt a támogató közeget tartjuk, amit a cégalapítás óta – a folyamatos bővülés mellett is – sikerült megőriznünk. Számunkra tényleg fontos, hogy kikkel és milyen hangulatban telnek a napjaink; célunk, hogy Te is otthon érezd magad nálunk!

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges