fbpx

AZ ESEMÉNYRŐL

AZ ESEMÉNYRŐL

április 26. | 14:00 – 16:00 | Kálvin tér 12-13.

A Wolf Theiss Budapest az osztrák központú – jelenleg több mint 300 jogászt felölelő, a régió 13 országában jelenlévő – Wolf Theiss csoport tagja.

A budapesti iroda 2007-ben indult, és onnantól meghatározó szereplője a hazai és nemzetközi jogi piacnak. Jogászaik a kereskedelmi jog valamennyi területét lefedő tanácsadást nyújtanak prominens magyar és nemzetközi társaságoknak, bankoknak és befektetőknek, valamint magán- és állami intézményeknek nemzetközi és hazai tranzakciókban egyaránt. Irodájukban kiemelt szerep jut az energiajognak.

A következő 3 állítással definiálják magukat:

1. SZAKMAILAG INNOVATÍV

2. LÉGKÖRT TEKINTVE IGAZÁN EMBERI

3. LELKÜLETÉBEN FIATALOS

 

Kíváncsi vagy hogyan néz ki testközelből egy nemzetközi iroda és mivel foglalkoznak mindennap az ott dolgozó munkatársak? Milyen előnyökkel jár az, ha a Wolf Theissnél kezded / folytatod karriered és mik azok a pletykáktévhitek a nemzetközi irodákkal kapcsolatban, amiknek nem érdemes bedőlni?

Egyáltalán ki és hogyan kerülhet be joghallgatóként vagy már végzett jogászként egy nemzetközi irodába?

A Wolf Theiss Budapest munkatársai a fenti kérdésekre mind választ fognak adni. Látogass el irodájukba személyesen, és kérdezd őket tapasztalataikrólizgalmas ügyeikről, mindennapi feladataikról, valamint az irodájuk által biztosított karrierút lehetőségekről.

 

JELENTKEZÉS

JELENTKEZÉS