fbpx

Arsboni Karriernap

Ismerd meg leendő munkatársaid!
RegisztrálokMi ez?

Indítsd be velünk a Karriered!

2018. február 27. Impact HUB (Ferenciek tere)

Indítsd be a Karriered az Arsboni Karriernapján, ahol felvértezheted magad a legjobb tanácsokkal, és közvetlenül is megismerkedhetsz kollégáiddal!

Ha pedig jól figyelsz az előadásokra, egy iPadet is nyerhetsz!

Indítsd be a Karriered az Arsboni Karriernapján, ahol felvértezheted magad a legjobb tanácsokkal, és közvetlenül is megismerkedhetsz kollégáiddal!

Ha pedig jól figyelsz az előadásokra, egy iPadet is nyerhetsz!

Ennyi szabad hely van még

Mire számíts?

CV-tanácsadás

Érkezz 10/10-es önéletrajzzal! A regisztráció során töltsd föl a CV-det, és egy héten belül visszaküldjük neked a személyre szabott javaslatainkat!

Érdekel!

Előadások

A Karriernapunk előadásain hasznos tippeket kaphatsz, hogy képbe kerülj, és magabiztosan hátradőlve várd a felvételi napját!

Érdekel!

Safary

Látogass el a kiszemelt ügyvédi irodákba, hogy személyesen is megismerkedhess a leendő munkatársaiddal!

Jelentkezem!

Program

18:30 és 19:40 között előadások

Hogyan válasszak állást?

Van, amire oda kell figyelni. Megmutatjuk, mit tarts szem előtt.

18:30 – 18:45

Munkáltatók bemutatkozása

Most rajtuk a sor, hogy meggyőzzenek.

18:45 – 19:05

Bértárgyalási taktikák

Hogy ne érjenek váratlan meglepetések.

19:05 – 19:20

Munkáltatók vol. 2

Azért jönnek, hogy meggyőzzenek téged.

19:20 – 19:40

19:40 és 20:00 között nyerj egy iPadet!

Az előadásokat követően egy 10 perces játékra invitálunk titeket. A szabályok egyszerűek: ki tud a legpontosabban, és a leggyorsabban válaszolni a munkáltatókról feltett kérdésekre.

A Győztes nyereménye egy iPad!

20:00-21:30-ig Interjúztasd a főnököd!

Az este második felében 8-10 fős csoportokra osztunk titeket, a munkáltatók pedig végigjárják az asztalaitokat, hogy meggyőzzenek benneteket. Nincs más dolgotok, mint feltenni azokat a kérdéseket, amik igazán érdekelnek!

Akikkel már biztosan találkozhatsz

A résztvevő munkáltatók listáját és a programleírást folyamatosan frissítjük!

Lohn-Ugyvedi-Iroda

Lohn Ügyvédi Iroda

Komoly nemzetközi háttérrel rendelkező iroda. Elsősorban peres és ingatlanos ügyekkel, M&A-vel, kereskedelmi és munkajoggal, társasági joggal és szellemi alkotások jogával foglalkoznak.

Sarhegyi-Ugyvedi-Iroda

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Buda egyik legszebb részén, a Rózsadomb szívében, elegáns munkahelyi környezetben működő, közel 25 éves szakmai múltra visszatekintő, kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező ügyvédi iroda.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (a volt Köves Clifford Chance) a magyarországi jogi tanácsadói piac megbecsült és több területen piacvezető szereplője, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak.

Deloitte

Deloitte

A Deloitte Legal egy önálló, nemzetközi ügyvédi iroda a Deloitte szakmai hátterével, amely világszerte 139 irodában nyújt komplex és innovatív jogi szolgáltatásokat.

KPMG

KPMG

A KPMG Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. A KPMG már a világ 75 országában kínál jogi szolgáltatásokat is, összesen több mint 1800 felkészült jogász kolléga segítségével.

EY

EY

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. 1989 óta nyújtanak szakmai szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg közel 700 fővel folytatják tevékenységüket.

Nagy-es-Trocsanyi

Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda

A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodát 1991-ben alapítottuk, 1992-ben jegyezték be, jelenleg több, mint 25 ügyvéd és ügyvédjelölt a szakmai csapat tagja, amely működését szakértő back office, pénzügyi és IT csoport támogatja.

Bird

Bird & Bird

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda világszerte 29 irodával rendelkezik és több, mint 1000 ügyvédet és jogászt foglalkoztat. Jogászaink a helyi viszonyok kiváló ismeretén keresztül, nemzetközi csapatban sikerrel oldják meg a komplex, több országot, illetve a hazai vállalkozásokat érintő jogkérdéseket is.

Személyre szabott online CV-tanácsadás

Tedd a lehető legjobb első benyomást!

Szeretnél egy 10/10-es önéletrajzot?

Jó helyen jársz!

Egyszerűen töltsd fel önéletrajzodat a Karriernap jelentkezési felületén, és mi egy héten belül visszajelzünk személyesen Neked szóló tanácsainkkal!

Ne feledd: a CV-d az első tapasztalat, amit a leendő munkáltatód szerez rólad!

Hogy jutok ide?

Helyszín: Impact Hub (Ferenciek tere)

Hogy jutsz ide a legkönnyebben?

  • ELTE: 5 perc séta az egyetemről
  • PPKE: 15 perc séta az egyetemről
  • Károli: M3-as metrópótló

Vidékről jönnél?

Akkor az útiköltséged felét mi álljuk!

Regisztráció

A rendezvény ingyenes, mindössze egy profilra van szükséged hozzá az Arsboni Karrieren. Ne maradj le, biztosítsd a helyed rendezvényünkön!

szabad hely van még

A CV tanácsadást a Karriernapra való jelentkezés során tudod igényelni:

  • Ha még nincs profilod: a Karriernapra való jelentkezés előtt regisztrálnod kell az oldalra, a CV-det pedig a lenti linken elérhető jelenetkezési felületen tudod feltölteni.
  • Ha már van profilod:  jelentkezz be, és a Karriernap jelentkezési felületén töltsd fel a CV-d!

Jelöld vissza a Facebook eseményünk, hogy ne maradj le semmiről!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Farsboni%2Fposts%2F2100290503444029&width=500" width="500" height="495" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>