fbpx

Magyarország legrangosabb ügyvédi irodái

a Ti értékelésetek alapján

Az Arsboni 2017 nyarán elkészítette a magyar jogi piac egyik eddigi legátfogóbb kutatását. Ennek keretében azt is megkérdeztük a joghallgatóktól és fiatal jogászoktól, hogy melyik ügyvédi irodákat gondolják a legrangosabbnak jelenleg Magyarországon. A válaszokat összesítettük, majd összeállítottunk egy listát, a legtöbb szavazatot gyűjtő irodákról.

A linkre kattintva elérhetitek az iroda profilját, vagy legfrissebb álláshirdetését az Arsboni Karrieroldalon!

Listánk összeállításakor kizárólag a kérdőívünket kitöltő több mint 400 joghallgató és fiatal jogász válaszait vettük figyelembe, így ez nem helyettesíthet egyetlen más rangsort vagy minősítést sem.

A válaszokat visszaküldők véleménye alapján Magyarország legrangosabb ügyvédi irodái a következők:

11. LKT (Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda)

Az iroda az 1990-es évek eleje óta van jelen Magyarországon, jelenleg 40 fős jogászi és 9 fős partneri létszámával, egyike a hazai legnagyobb és legrégebben alapított független nemzetközi ügyvédi irodáknak. A nyár elején az LKT velünk közösen egy kötetlen tetőterasz-partit rendezett frissen végzett jogászhallgatóknak – a képeket itt találod.

 

10. Siegler Weil, Gotshal & Manges LLP

A kérdőív kitöltése óta az iroda csatlakozott a Bird & Bird magyarországi csapatához.

9. Réczicza Dentons Europe LLP

8. Lengyel Allen & Overy Ügyvédi Iroda

7. Andrékó Kinstellar Ügyvédi Iroda

A Kinstellar egy vezető független nemzetközi iroda Közép-Kelet-Európában, Törökországban és a közép-ázsiai régióban. A Kinstellar egy olyan munkáltató, mely saját bevallása szerint jóval nagyobb hangsúlyt fektet munkatársai képzésére, mint más hasonló méretű és profilú irodák.

 6. CMS Hungary

A CMS egy olyan iroda, mely igazi „niche” jogterületeken is aktív, mint például a kiberbiztonság. Ügyfeleik között találhatók az olyan nagy múltú cégek, mint például az OTP, a MOL, az Amazon, a Microsoft, a UPC, az Erste Bank, a UniCredit, a Raiffeisen, a Metro, a Siemens, a Magyar Telekom, vagy a Morgan Stanley.

5. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda

4. Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda

A Nagy és Trócsányi az ország egyik legnagyobb független ügyvédi irodája New York-i alirodával, két New York-ban is bejegyzett ügyvéddel és egy partnerrel, aki jelenleg a Törvényszék egyik magyar bírája.

3. Horváth és Társai DLA Piper

A tradicionális társasági jogi jogterületek lefedése mellett iroda számos film és sorozat elkészülését támogatta jogi oldalról, ide értve az Alienist, a Jamestown Season2, Red Sparrow, Colette, valamint a The Spy Who Dumped Me mozifilmeket.

 2. Baker McKenzie

A 47 országban 77 irodával jelenlévő Baker McKenzie a világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája, akik a transzparencia tekintetében is az élen járnak. Egyedülálló, interaktív Bakerdeznél? rovatukban Te is felteheted kérdéseidet, amikre a Baker csapata őszintén válaszol.

 1. Oppenheim

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a fenti irodák közül többel is dolgozhattunk már együtt fiatal jogászoknak szóló  versenyek, pályázatok szervezésén és lebonyolításán. Az Arsboni Karrieroldalon pedig a fenti listából 6 munkáltatóval is megismerkedhetsz.

Többükel élőben is találkozhatsz október 15-én és 16-án az Akváriumban szervezett Karrier Fesztiválunkon, ahol kötetlen körülmények között ismerkedhettek meg velük!

***

Arsboni Karrierfesztivál az Akváriumban!


Kötetlen hangulattal, személyes tanácsadással és izgalmas előadásokkal várunk benneteket október 15-én és 16-án! 🙂

Látogatás a legmenőbb ügyvédi irodákba!

Látogasd meg a nagyvadakat saját vadászterületükön!

Állást keresel?

Találd meg a leginkább hozzád illő munkahelyet!
Hirdetéseinket kifejezetten a fiatal jogászok igényeire szabva alakítottuk ki.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabkarrier%2Fposts%2F428738834197924&width=500" width="500" height="517" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Ha szívesen olvasnál még több hasznos és érdekes tartalmat, vagy nem szeretnél lemaradni az álommelódról, kövess minket a Facebookon is!

<center><div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/abkarrier/" data-tabs="timeline" data-width="540" data-height="320" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/abkarrier/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/abkarrier/">Arsboni Karrier</a></blockquote></div></center>