fbpx

Pázmány-Arsboni Állásbörze 2019

Vedd kezedbe a jövődet!

Indítsd be a Karriered!

2019. április 30. (kedd), 10:00-17:00 PPKE-JÁK Központi Aula

(1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.)

Indítsd be a karriered a Pázmány és az Arsboni állásbörzéjén, ahol felvértezheted magad a legjobb tanácsokkal, és közvetlenül is megismerkedhetsz leendő munkáltatóddal és kollégáiddal!

Mire számíts?

Előadások

Római jog ötös szigorlattal a munkanélküliség felé

10:00-11:00, Molnár Benedek

Hat hiba, amit mindenki elkövet az egyetemen!

11:00-12:00, Németh Márton

Hogyan kerülj be a legnevesebb ügyvédi irodákhoz?

13:00-14:00, Környei Mátyás

Stressz a testben - Gyermekkorunkban kialakított válaszaink a stresszre

14:00-14:30, Nyári Barbara

Nagy pénz - nagy felelősség - Legyél te is adójogász!

15:00-16:00, Dr. Smitnya Sándor ( Sziklai és Andrejszki Ügyvédi Iroda fiatal partnere, Tóth Péter ( KPMG adótanácsadója)

Tanácsadások

CV-tanácsadás

Minden jelentkezés egy ütős CV-vel indul. Mutatunk pár tippet, trükköt, amivel felturbózhatod az önéletrajzod, és segítünk elkerülni a leggyakoribb hibákat.

 

Jelentkezem!

Milyen jogászi pálya való nekem?

Nem baj, ha nem tudod. 🙂 Az viszont igen, ha nem is gondolkodsz rajta, nem éri meg pár évet rááldozni a diploma után. Ebben segítünk neked, ha jelentkezel.

 

Jelentkezem!

Hogy juthatok be a legjobb ügyvédi irodákba?

Mire figyeljek az egyetem alatt? Hová érdemes mennem gyakorlatra? Milyen iroda való nekem? Kis-közepes-nagy? Magyar-nemzetközi? Tényleg nincs mellette életem? Mennyi a reális fizetés?

 

Jelentkezem!

Stresszkezelés

Négyszemközt segítünk abban, hogy vedd fel hatékonyabban a küzdelmet a kihívásokkal! Gyakorlatokat mutatunk, amelyekkel vissza tudod nyerni a kontrollt a tested felett egy stresszes helyzetben.

 

Jelentkezem!

Kiállítók

EY

Aegon

Társaságunk évek óta az AEGON csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi háttérrel rendelkezünk. Cégünk a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplője.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Baker & McKenzie

A 47 országban 77 irodával jelenlévő Baker McKenzie a világ egyik legnagyobb ügyvédi irodája. A budapesti iroda 30 éve tanácsol multinacionális vállalatokat, tőzsdén jegyzett magyar vállalatokat, a magyar állam szerveit, valamint nemzetközi befektetési bankokat.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Deloitte

A Deloitte Legal egy önálló, nemzetközi ügyvédi iroda a Deloitte szakmai hátterével, amely világszerte 139 irodában nyújt komplex és innovatív jogi szolgáltatásokat.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Ecovis Hungary Legal

Az Ecovis Hungary Legal  a 70 országban 6500 munkatárssal működő Ecovis nemzetközi tanácsadói hálózatának magyar tagja 2005 óta. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk, dinamikusan fejlesztünk új üzletágakat, és komplex megoldásokat kínálunk az ECOVIS HUNGARY cégcsoport pénzügyi szakterületeivel együttműködve.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Andrássy Universität

A 2002-ben alapított Andrássy Egyetem (AUB) az egyetlen, teljes egészében német nyelvű felsőoktatási intézmény a német nyelvterületen kívül. Jelenleg mintegy 200 diák és számos tudományos munkatárs – több, mint 20 országból – tanul, oktat és kutat a budapesti német nyelvű egyetemen.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda

A Schönherr magyarországi irodája nagy múltra tekint vissza a külföldi befektetők képviseletében, különösen a vállaltfelvásárlások, zöldmezős beruházások, vállalati összefonódások és a versenyjog egyéb területein.

Dr. Erdélyi György ügyvéd

A Dr. Erdélyi György Ügyvédi Iroda a bankjog, ingatlanjog és társasági jog melett az adójog, biztosítási jog, valamint a polgári és családi jog területén is széleskörű szaktudással rendelkezik.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Ügyfeleink között a kisebb helyi intézmények ugyanúgy megtalálhatóak, ahogy a nagy nemzetközi ügyfelek is – egy azonban közös bennük, és ez a minőség iránti igény, amelyet mi maradéktalanul képesek vagyunk kielégíteni.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Lohn Ügyvédi Iroda

Elsősorban peres és ingatlanos ügyekkel foglalkozunk, de az M&A, a kereskedelmi és munkajog, a társasági jog és a szellemi alkotások joga is megtalálható a repertoárunkban.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Szecskay Ügyvédi Iroda

A Szecskay Ügyvédi Iroda 1992-ben alakult, független, folyamatosan bővülő, nemzetközi ügyfélkörrel és gyakorlattal rendelkező ügyvédi iroda. Az iroda a gazdasági jog valamennyi területén aktív.

Sarhegyi-Ugyvedi-Iroda

Legfőbb Ügyészség

Kezdd szakmai pályádat a Legfőbb Ügyészségen!

Kiszámítható előmeneteli rendszerrel és bőséges szakmai fejlődési lehetőséggel vár az ügyészi hivatás.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Gazdasági Versenyhivatal

Csatlakozz a GVH csapatához!

Az se tántorítson el, ha az egyetemen nem is tanultál sok versenyjogot – a Versenyhivatalban nagy tudású gyakorló jogászoktól sajátíthatod el a szakmát.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Arsboni

Az Arsboni egy szakmai közösség, amely a jog és a jogászi hivatás reformjával egy igazságosabb társadalomért dolgozik. Célunk, hogy hozzájáruljunk egy jogállami elveken nyugvó jogalkotás eléréséhez, segítsük a polgárokat jogaik megismerésében és érvényesítésében, és közösségünk motorja legyen egy innovatív, ugyanakkor társadalmi felelősségét vállaló jogászszakma megteremtésének.

Lakatos-Koves-es-Tarsai-Ugyvedi-Iroda

Fehér és Társai Ügyvédi Iroda

Irodánk teljes körű jogi, illetve kooperációs partnere révén adótanácsadási, könyvelési és könyvvizsgálati szolgáltatást nyújt megbízói részére magyar, német és angol nyelven. Minden esetben arra törekszünk, hogy felmérjük ügyfeleink kívánságait, elképzeléseit, hogy a munkánk során a klasszikus jogi-tanácsadói feladatok kerüljenek előtérbe.

NISZ - Kormányzati Ügyfélvonal

Az év minden napján 0-24 órában közigazgatást és elektronikus közszolgáltatásokat érintő témakörökben elérhető országos  ügyfélszolgálat, mely elsősorban az állampolgárok ügyintézését támogatja.

PPKE JÁK Karrier Iroda

Fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatba lépjünk Veled, segítsünk elgondolkodni azon, mi következzen az egyetem után, mik legyenek az első lépések egy hosszú és tartalmas pályán. Ezért szervezünk különböző programokat, ezért várunk személyes tanácsadásunkon, ezért hirdetünk gyakornoki és álláslehetőségeket, és igyekszünk a lehető legszemélyesebb válaszokat adni.

PPKE JÁK Deák Ferenc Intézet

Napjainkban egyre nagyobb az igény speciális szakmai ismeretekkel rendelkező, egy-egy kiemelt területre szakosodott jogász vagy igazgatási szakember iránt. Ennek a piaci elvárásnak igyekszik megfelelni a Deák Ferenc Intézet, mely 2000 óta szervezi a diplomával rendelkező, továbbtanulni vagy szakosodni vágyók szakirányú továbbképzését.

PPKE JÁK Idegen Nyelvű Lektorátus

A nyelvvizsga felkészítéshez, valamint jogász és nemzetközi igazgatás alapszakos hallgatóinknak szabadon választható és kötelezően választható szaknyelvi tanegységeinek oktatásához terminológiai és kommunikációelméleti tudományos tevékenységet folytatunk.

Fővárosi Törvényszék

Kezdd szakmai pályádat a Bíróságon!

Kiszámítható előmeneteli rendszerrel és bőséges szakmai fejlődési lehetőséggel vár a bírói hivatás!

Országos Bírósági Hivatal

A hatékony és operatív igazgatás megvalósítása érdekében olyan hatáskörökkel rendelkezik, amelyek a bíróságok működésének szinte valamennyi területét felöleli: ellátja a bíróságok igazgatásának központi feladatait, a költségvetési törvény bíróságokról szóló fejezete irányító hatásköreit, felügyeli az ítélőtáblák, törvényszékek elnökeinek igazgatási tevékenységét.

Orientax

Az OrienTax mindössze 9 éve alakult, de mára a legnagyobb független adótanácsadó cég az országban. Az Andersen Global nemzetközi hálózatához csatlakozva története új fejezetébe lépett és továbbra is dinamikusan növekszik. Célja a piacon elérhető legjobb szaktudást és minőséget biztosítani. Az OrienTax kizárólag adótanácsadással foglalkozik, így az adózás iránt érdeklődő jogász kollégákat keres a csapatába.

Hogy találhatsz ide?

Helyszín: PPE JÁK Központi Aula

(1088 Budapest Szentkirályi utca 28-30.)

Hogy juthatsz ide a legkönnyebben?

A Pázmány az ELTE épületeitől 5 perc sétára található a Nemzeti Múzeum mögött).
A Kálvin térről és az Astoriáról is pár perc sétával megközelítheted!

Találkozzunk a helyszínen is!

Keresd bátran az Arsboni csapatát az állásbörze helyszínén is. Hasznos tippekkel, tanácsokkal várunk!

A rendezvény ingyenes, regisztrálnod sem kell.

Facebook eseményünk segít, hogy ne maradj le semmiről – jelöld vissza és hívd meg a barátaidat is!